Pohištvo po meri

Vaše želje lahko postanejo resničnost!

 

Naša specialnost je izdelava kakovostnih in trpežnih kosov pohištva po meri iz masivnega lesa. Naša ekipa izkušenih inženirjev in konstruktorjev vam bo pomagala oblikovati in izdelati pohištvo, ki bo popolnoma ustrezalo vašim potrebam in željam.

 

Naša ponudba obsega širok izbor kosov pohištva, kot so postelje, omare, mize, kuhinjski otoki, sedežne garniture in drugo, vse izdelane iz najboljših vrst lesa. Izberete lahko med različnimi vrstami lesa, od hrasta, javorja, češnje in drugih, in lahko izbirate tudi med različnimi finiši, ki bodo poudarili naravno lepoto lesa.

 

Ker izdelujemo vsak kos pohištva po meri, lahko popolnoma prilagodimo dimenzije, obliko, barvo in funkcije, da bodo ustrezale vašemu domu in vašim potrebam. Naša ekipa vam bo pomagala z načrtovanjem in izvedbo projekta, tako da bo vsak kos pohištva popolnoma prilagojen vašemu življenjskemu slogu.

Vabimo vas, da si ogledate našo galerijo slik, kjer si lahko ogledate nekatere naše prejšnje projekte. Če imate kakršna koli vprašanja ali bi se radi dogovorili za sestanek, nas kontaktirajte preko elektronskega sporočila ali telefona. Veselimo se sodelovanja z vami pri ustvarjanju vašega sanjskega doma.